Grand Cafe 2020

Grand Cafe 2020

Gevarieerde voorstelling door fluitist/pianist Jan Erik Noske, gitarist Frank de Vries, violist/bassist Jaro Stulrajter, drummer/percussionist Trijntje Noske en Greg Vanhouttem en de zangeressen Yvette Olof, Tamara Vander Loo en Shakira Wardenaar!!

‘Grand Café 2020’ is een initiatief van Stichting De Mix voor zelfstandig wonende senioren. Waar senioren kunnen luisteren, kijken en samenzijn bij een gevarieerde voorstelling. Dit alles in de sfeer van een gezellig Grand Café. De zaal wordt speciaal ingericht met tafeltjes, stoelen, (LED)kaarsjes en theaterbar in een decor van licht met een video-achtergrond. Tijdens de voorstellingen krijgt iedereen een drankje en hapje. Ook voor de mindervalide senioren zijn deze voorstellingen toegankelijk!

Nostalgische nummers uit heel de wereld

De acht muzikanten en zangeressen van muziektheater Briza spelen en zingen herkenbare liedjes uit de hele wereld: Frankrijk, Duitsland, Amerika, Spanje, Engeland, Turkije, evergreens uit ons eigen land, klassiek, muziek uit het Andesgebergte, ABBA, folkmuziek, etc. Stichting De Mix brengt een afwisselend en professioneel muziekoptreden met nummers van ver en van dichtbij, vol nostalgie!